Heeft u een bedrijf? Een hotel, een restaurant, een B&B of een andere onderneming? Wij zijn u graag van dienst! Op deze pagina leggen we uit wat we voor u als bedrijf kunnen betekenen.

Speciale korting voor ondernemingen
Voor u als ondernemer hebben wij een speciale actie. Wanneer u als onderneming of bedrijf producten bij ons aanschaft, en de waarde hiervan ligt boven de € 100 euro krijgt u een korting van 10%! Omdat u de producten ook van de belasting af kan trekken, kunt u uw hotel, B&B, zorginstelling, bedrijf of restaurant heel goedkoop en met de mooiste unieke producten en accessoires inrichten. Neem contact op via e-mail of app naar 06-23160877 wanneer u als bedrijf wilt inkopen.

Relatiegeschenken en kerstpakketten
Wilt u uw werknemers of collega's verwennen met een uniek en mooi cadeau of kerstpakket? Of wilt u uw relatie eens iets anders aanbieden dan een fles wijn of een bos bloemen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren relatiegeschenken en kerstpakketten op maat, precies zoals u het wilt hebben. U krijgt hierbij ook de 10% korting zoals hierboven beschreven. Neem contact op voor de mogelijkheden! Op relatiegeschenken en kerstpakketten zit wel een levertijd van minimaal 3 weken. 

Persoonlijke demonstratie van onze producten
Wilt u een persoonlijke demonstratie van onze producten, accessoires en decoratie? Dat kan! Wij komen persoonlijk onze producten bij u in uw onderneming laten zien. We nemen dan een bepaalde selectie mee die u van tevoren kunt aangeven. Wij komen dan vrijblijvend bij u langs en geven u alle informatie die u nodig hebt. Neem contact op voor de mogelijkheden!


| Meer

 

Contact

Ilse Boeckling & Kirsten Visser 

Nemelaerlaan 11
(geen bezoekadres)
3207 KW Spijkenisse
E: info@betondeco.nl
T: 06 - 21 407 437

KVK: 70766347
BTW nr: NL858451219B01
Bank: NL30 RABO 0326 9266 66

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden]. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.