Slaapkamer tips
Slaapkamer ideeën

Zoek jij voor je slaapkamer nog leuke ideeën? Zorg ervoor dat je het naar je eigen stijl en smaak inricht.  Mist er nog iets in je slaapkamer of wil je jouw slaapkamer een make-over geven? Lees dan onderstaande tips.

Kasten

Je slaapkamerkast is een groot meubel waarmee je je stijl goed kan benadrukken. Neem een houten kledingkast voor een stoere, maar warme sfeer. Kledingrekken zien we ook veel. Hiermee laat je niet alleen je interieurstijl zien, maar zien we ook meteen je stijl voor fashion!

Wanneer je juist kiest voor een rustige slaapkamer, neem dan een onopvallende kast. Bijvoorbeeld een kast die in een wand gesloten is. Of waar elke vrouw van droomt: een inloopkast.

Nachtkastjes

Een nachtkastje is een kleiner meubel waarmee je je stijl kan benadrukken. Denk aan een houten boomstam, een bakkerskastje of een metalen bijzettafeltje. Koop hem nieuw of tover zelf een oud kastje of oude koffertjes om tot een trendy nachtkastje! 

Verlichting

Verlichting is in iedere ruimte bepalend voor de sfeer. Ga voor een mooie plafonnière of een hanglamp, lampen op de nachtkastjes of een leuke lichtjesslinger. Denk ook aan leuke kaarsenhouders.

Muren

Aan de muur kun je hele leuke accessoires hangen. Denk hierbij aan spiegels, wandkaarten, foto’s en posters met leuke quotes. Daarnaast kun je nog denken aan leuke (neppe) hertenkoppen aan de muur.

Vloerkleed

Door een vloerkleed neer te leggen creëer je een warme sfeer in de slaapkamer. Ook handig voor als je geen vloerverwarming hebt en je geen koude voeten wilt als je net uit je bed komt rollen.

 
    22-04-2018 21:16     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Van remoortere marga -  25-04-2018

Ik heb een kast in een wand met schuifdeuren super handig ���