Over ons

Wij zijn Ilse en Kirsten, sinds februari 2018 trotse eigenaars van Betondeco.nl. Onze droom om een eigen webshop te beheren zat er al een geruime tijd in. Met betondeco kunnen wij onze creativiteit de vrije loop laten. Voor allerlei leuke en unieke decoratie bent u hier aan het juiste adres!

Kwaliteit, unieke decoratie, een hele goede service en snelle levertijden staan bij ons centraal. We kopen alles zelf in, dus kunnen de beste kwaliteit garanderen.

Omdat wij jullie de beste producten, de leukste tips, weetjes en informatie rondom huis en interieur willen bieden, hebben wij ook een Blog waar we regelmatig de leukste nieuwtjes en tips weggeven.

We werken iedere dag met veel plezier en enthousiasme aan deze webshop en kunnen daar veel van genieten! We zien ernaar uit om jullie de beste accessoires te kunnen leveren! 
| Meer

Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden]. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.