Over ons

Ik ben Vera Zadelaar en sinds september de trotse eigenaar van Betondeco.nl. De passie en liefde voor woondecoratie zit er al geruime tijd in en daarnaast de droom om een webshop te beheren maakt dat Betondeco nu een feit is! Voor allerlei leuke en unieke decoratie bent u hier aan het juiste adres!

Kwaliteit, unieke decoratie, een hele goede service en snelle levertijden staan bij ons centraal. We kopen alles zelf in, dus kunnen de beste kwaliteit garanderen.

Omdat wij jullie de beste producten, de leukste tips, weetjes en informatie rondom huis en interieur willen bieden, hebben wij ook een Blog waar we regelmatig de leukste nieuwtjes en tips weggeven.

We werken iedere dag met veel plezier en enthousiasme aan deze webshop en kunnen daar veel van genieten! We zien ernaar uit om jullie de beste accessoires te kunnen leveren! | Meer

Contact

Vera Zadelaar
Gaddijk 29 (Geen bezoekadres)
3205 LA Spijkenisse
E: info@betondeco.nl
T: 06-231 60 877

KVK: 63038056
BTW nr: NL178403544B01
Bank: NL34RABO0322255171

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden]. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.