Naast de vele mooie artikelen die wij hebben in onze webshop, zijn we nu zelf druk bezig om gave artikelen zelf te maken! Het robuuste van het beton, de grofheid maar tegelijkertijd prachtig in zijn eenvoud.

Je kunt de artikelen helemaal zelf samenstellen. Wil je nou iets wat niet tussen de opties staat, laat het dan even weten per mail, dan zorgen we dat het helemaal naar je wensen gemaakt kan worden!


Weergave:
 


Bezig met laden...

De producten die wij zelf vervaardigen worden met de grootste zorg gemaakt. Doordat beton een natuurlijk en duurzaam product is, kan het voorkomen dat er wat lucht of kleine oneffenheden in de artikelen zitten. Dit hoort bij het robuuste karakter van beton. Het mooie daarvan is dat je altijd een uniek product hebt!| Meer

 

Contact

Ilse Boeckling & Kirsten Visser 

Nemelaerlaan 11
(geen bezoekadres)
3207 KW Spijkenisse
E: info@betondeco.nl
T: 06 - 21 407 437

KVK: 70766347
BTW nr: NL858451219B01
Bank: NL30 RABO 0326 9266 66

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden]. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.