Naast de vele mooie artikelen die wij hebben in onze webshop, zijn we nu zelf druk bezig om gave artikelen zelf te maken! Het robuuste van het beton, de grofheid maar tegelijkertijd prachtig in zijn eenvoud.

Je kunt de artikelen helemaal zelf samenstellen. Wil je nou iets wat niet tussen de opties staat, laat het dan even weten per mail, dan zorgen we dat het helemaal naar je wensen gemaakt kan worden!


Weergave:
 


Bezig met laden...

De producten die wij zelf vervaardigen worden met de grootste zorg gemaakt. Doordat beton een natuurlijk en duurzaam product is, kan het voorkomen dat er wat lucht of kleine oneffenheden in de artikelen zitten. Dit hoort bij het robuuste karakter van beton. Het mooie daarvan is dat je altijd een uniek product hebt!


| Meer

Contact

Vera Zadelaar
Gaddijk 29 (Geen bezoekadres)
3205 LA Spijkenisse
E: info@betondeco.nl
T: 06-231 60 877

KVK: 63038056
BTW nr: NL178403544B01
Bank: NL34RABO0322255171

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden]. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.