BLOG!
Ben jij ook dol op het scoren van leuke woonaccesoires? Maar vind je het moeilijk om een leuk plekje te vinden in je woning? Wij geven een aantal tips hoe je je accesoires mooi in je woning kunt neerzetten.

Passende accessoires
Kijk alvorens je de accesoires koopt in de winkel of het bij elkaar past. Kijk goed of de kleuren niet met elkaar vloeken, en of er voldoende afwisseling is in structuur, hoogte en verschillende accesoires zoals vaasjes, mandje, kandelaarwaxinelichthouder, fotolijstje of een bloempot met plant. Koop dus niet klakkeloos wat accessoires in de uitverkoop, maar besteed echte aandacht aan het totaalplaatje. 

Tak of bloem
Een tak of bloem in een vaas of fles doet wonderen voor het totaalbeeld. Ook kan je hierbij goed inspelen op de seizoenen. Een mooie bloem voor de lente/zomer en een mooie herfsttak voor het naseizoen. 

Stop met het kopen van 2 stuks
Bijvoorbeeld 2 stuks kandelaren, vaasjes, bloempotjes. As je er maar 1 van elk koopt creër je een veel speelsere en hippere uitstraling dan dat je er 2 van koopt. 

Groeperen van accessoires 
Probeer je accessoires mooi te groeperen zodat het een mooie eenheid vormt. Je creëert dan een echte eye-catcher waar je naar wilt blijven kijken.  Zo voorkom je ook dat de accessoires her en der door je huis heen staan.
| Meer

Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden]. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.